Attractiepark Slagharen

Algemene Informatie:

Attractiepark Slagharen, ook wel bekend als Ponypark Slagharen, ligt in de gemeente Hardenberg. In dit pretpark zijn meer dan 40 attracties, er zijn ook verschillende shows en evenementen. Durf jij de achtbaan Flying Cloud in te stappen en over de kop te gaan? Of spetter jij liever mee in de boomstammen van de Ripsaw Falls? Het is ook mogelijk om je rijkunsten te laten zien in The Passepartout Explorer of maak een ritje op de pony’s! Tevens kun je het echte Wilde Westen beleven in Slagharen. In 2013 heeft pretpark Slagharen maar liefst vier nieuwe attracties erbij gekregen, dit betekent nog meer plezier!

 

Ponypark Slagharen heeft zoveel entertainment te bieden dat één dag vaak niet genoeg is. Het is daarom mogelijk om te slapen op vakantiepark Slagharen. Logeer dus in Slagharen, wie wilt dat nou niet? Vakantiepark Slagharen biedt verschillende accommodaties, het is mogelijk om in een bungalow of op de camping te slapen. Je kunt ook als een echte indiaan in een Wigwam Deluxe slapen.

 

Pretpark Slagharen is vanaf 4 april weer geopend, de openingstijden van Slagharen kunnen per dag verschillen. Het adres van Attractiepark Slagharen is Zwarte Dijk 37 in Slagharen. Op zoek naar een dag of meerdere dagen vol entertainment? Kom naar Attractie- en vakantiepark Slagharen!

Foto's van het park:

Plattegrond van het park:


Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Koop hier uw ticket!

De Waarde:
€ 27,50
Korting:
€ 2,70
Je betaalt nu!
€ 24,80

Pretpark Informatie

Adres Attractiepark Slagharen:
Zwarte Dijk 37
7776 PB
Slagharen
T 0523 – 683000


Openingstijden en prijzen
Het beste kunt u bovenstaand op de knop 'bestel online' drukken om vervolgens beschikbaarheid, prijzen en openingstijden van het park te bekijken.