De Waarbeek

Algemene Informatie:

Een plezierig dagje uit? Kom dan naar het gezelligste pretpark in de buurt van Hengelo, de Waarbeek. Het nostalgische familiepretpark de Waarbeek ligt tussen Enschede en Hengelo. De Waarbeek werd in 1924 geopend met de naam: Theehuis de Waarbeek. Pas sinds 2000 heeft het park de naam: Familiepretpark de Waarbeek.

 

De Waarbeek in Hengelo is gevestigd in een beboste omgeving en is omringt door verschillende vijvers. Dit pretpark heeft zowel attracties binnen als buiten, een echt speelparadijs voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De mascotte van de Waarbeek is Twekky, samen met hem beleeft u een geweldige dag! Vlieg in uw eigen Ufo, zoef boven het water met de Zweefbanen of maak een ritje in de botsauto’s.

 

Familiepretpark de Waarbeek heeft naast een fantastisch park, ook een fantastische prijs. Het park is namelijk uitgeroepen tot het goedkoopste dagje uit. De toegangsprijs voor de Waarbeek is maar liefst €9,95 aan de kassa en online €8,95. Op de website van pretpark de Waarbeek vindt u nu toegangskaarten met korting! Geniet van nog meer voordeel en nog meer plezier!

 

Binnenkort een kinderfeestje te vieren? Kies dan voor pretpark de Waarbeek. Samen met Twekky bezorgen wij jullie een geweldig kinderfeestje. Tot snel!

Foto's van het park:

 

 

Plattegrond van het park:


Koop hier uw ticket!

De Waarde:
€ 9,95
Korting:
€2,45
Je betaalt nu!
€ 7,50

Pretpark Informatie

Familiepretpark De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC

Hengelo
T 0900 - 414 11 11


Prijzen voor het park
Standaard tarief
€ 9,95
Parkeren
€ 3,50

Openingstijden:
5 april t/m 26 september