Pretparken met korting

Een dagje uit in één van de pretparken van Nederland is altijd een leuke optie. Op onze website kun je toegangskaartjes voor alle pretparken in Nederland met korting kopen. Met de korting die je ontvangt kan er veel geld worden bespaard. Zo kun je bijvoorbeeld per persoon maar liefst € 5,- korting krijgen voor een entreebewijs bij Walibi Holland. Ga je met een gezin van vier personen, dan bespaar je dus al € 20,-. Het zou dan ook zonde zijn om pas bij de kassa een kaartje te kopen, als je online ook korting op alle pretparken kunt krijgen.

Wij verkopen wekelijks aan honderden mensen kaartjes voor pretparken met korting. Het kopen van een kaartje gaat snel en geautomatiseerd. Je ontvangt een e-ticket die bij het pretpark wordt gescand door medewerkers van het park.


Overzicht parken

Met tien pretparken om uit te kiezen kan de keuze voor een pretpark lastig zijn. Op onze website vind je van ieder pretpark een beschrijving. De beschrijving wordt ondersteund met foto's en een plattegrond. Zo zie je direct wat het pretpark te bieden heeft en voor wat voor publiek het pretpark geschikt is. Sommige pretparken zijn vooral gericht op jonge gezinnen, andere parken zijn echte themaparken en weer andere pretparken zijn vooral attractieparken. Met de aanwezige informatie kunnen de verschillende pretparken met elkaar vergeleken worden.


Met behulp van de plattegrond van een park kan het uitstapje al enigszins worden voorbereid. Stippel bijvoorbeeld al een looproute uit en bekijk waar je even kunt uitrusten. Heb je de keuze voor een park gemaakt, dan kun je direct een kaartje bestellen met korting.

Praktische informatie pretparken

Op onze website vind je ook praktische informatie over alle pretparken in Nederland. Op de pagina van een park vind je de openingsdagen en -tijden. Daarnaast vind je er het adres van het park, zodat je kunt opzoeken hoe je bij het pretpark komt. Het pretpark is aangegeven op een kaart. Aan de hand van de kaart zie je direct waar het pretpark gelegen is. Kom je met de auto, dan vind je op deze website ook de parkeerkosten bij alle pretparken in Nederland.

Het kan zijn dat je twijfelt over een park en liever niet van ten voren een kaartje koopt. Op onze website vind je van ieder pretpark ook de kassaprijzen voor alle pretparken. Zo weet je in ieder geval wat je betaalt wanneer je liever ter plekke een entreekaartje wilt kopen.

Geen wachtrij en korting

Met name op warme vakantiedagen kunnen er erg lange rijen staan voor de ingang van een pretpark. Hierdoor kan het veel tijd kosten om bij de kassa een kaartje te kopen voor het park. Het is zonde van je tijd om bij de kassa in de rij te staan voor een entreebewijs. Met een kaartje dat online gekocht is, kun je bij de ingang van het park direct doorlopen.

Door online een kaartje voor een pretpark te kopen, bespaar je dus niet alleen geld, maar ook een hoop tijd. Die extra tijd kan vervolgens prima besteed worden in het pretpark. Neem bijvoorbeeld een extra ritje in de achtbaan of blijf nog net wat langer zitten in het reuzenrad.

Hoeveelheid korting

Je kunt op deze website voor alle pretparken korting krijgen. De hoogte van de korting verschilt per park. Voor Walibi is de korting met € 5,- per persoon het hoogste, bij bijvoorbeeld pretpark De Waarbeek is de korting € 1,- per persoon. Daar tegenover staat dat de entree van pretpark De Waarbeek ook zonder korting al vrij laag is. Door online een kaartje te kopen bespaar je hoe dan ook veel geld. Zeker voor groepen loopt de korting flink op.